O săptămână de acțiuni și evenimente dedicate educației financiare

183
O săptămână de acțiuni și evenimente dedicate educației financiare - osaptamanadeactiunisievenimented-1664903142.jpg

Articole de la același autor

În perioada 3 – 7 octombrie 2022, sub egida „Săptămânii Mondiale a Investitorului“ (World Investor Week - WIW), Autoritatea de Supraveghere Financiară, în parteneriat cu Institutul de Studii Financiare (ISF), organizează o serie de acțiuni și evenimente dedicate educației financiare. Acestea au drept scop conștientizarea importanței dobândirii noțiunilor specifice piețelor financiare non-bancare de către elevi, tineri, dar și de către publicul larg.

Prima acțiune a avut loc la Bursa de Valori București, unde 90 de liceeni au participat la deschiderea ședinței de tranzacționare. Un alt eveniment, este webinarul „Întâlnire cu un antreprenor de succes - adresat studenților și masteranzilor”.

Printre acțiunile organizate se numără: programul Start2Learn dedicat elevilor; Academia de Investiții; Academic FinHub; StartFin - cursul acreditat de formare profesională continuă; programul Wellness Financiar de educație la locul de muncă; cursul pentru învățători și educatori; Start4Life; Student Club; Olimpiada ASF - un concurs pe teme de educație financiară, destinat elevilor de clasa a VIII-a și de clasa a XI-a; Cortul educației financiare, distribuție de materiale informative în zona Pieței Obor din București; Concursul național de desene „FinPitic și Lumea financiară”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.737 secunde