Oportunitate de carieră. Un prim pas spre angajarea la CNE Cernavodă

10505
Oportunitate de carieră. Un prim pas spre angajarea la CNE Cernavodă - 1-1697023685.jpg

Articole de la același autor

Nuclearelectrica a lansat Programul de burse pentru studenţi „Bursa Tânărului Nuclearist”, ediţia 2023-2024, prin care acordă burse studenţilor din anii intermediari şi terminali, înscrişi la programul de licenţă şi master ale universităţilor acreditate în România. Cuantumul bursei de studiu este de 3.000 lei brut/lună. Înscrierile se fac online, până în data de 31 octombrie, pe nuclearelectrica.ro.

Acest programul de burse face parte din platforma „Nucleu de Excelenţă”, adresată dezvoltării unei noi generaţii de profesionişti în domeniul nuclear şi valorificării potenţialului tinerilor din România, care au şansa de a contribui la implementarea proiectelor strategice ale companiei - Retehnologizarea Unităţii 1, Proiectul Unităţilor 3 şi 4, proiectul reactoarelor modulare mici, o şansă unică de dezvoltare pentru orice tânăr.

„Le oferim tinerilor oportunităţi de dezvoltare a carierei într-o companie cu o poziţie de lider regional prin dezvoltarea proiectelor strategice pe care le avem. În plus, România, prin cele două reactoare de la CNE Cernavodă, ocupă locul 1 şi 3 la nivel global din aproximativ 440 reactoare în operare, performanţă obţinută prin respectarea celor mai înalte standarde de excelenţă profesională. Acordarea burselor de studiu are ca scop identificarea acelor tineri talentaţi, muncitori şi riguroşi, dornici de a-şi construi o carieră în industria nucleară, un domeniu care oferă stabilitate, provocări profesionale şi foarte multe oportunităţi de dezvoltare a unei cariere pe termen lung”, a declarat directorul general al Nuclearelectrica, Cosmin Ghiţă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5694 secunde