Parteneriat între organizații ale tinerilor constănțeni și Patronatul IMM-urilor

1004

Articole de la același autor

Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța a semnat un protocol de colaborare cu Asociația Elevilor din Constanța, Asociația Studenților din Constanța și Fede-rația Tinerilor din Constanța.

"Organizația noastră este deosebit de activă, reușind să obțină redu-cerea de 50% la abonamentele RATC ale elevilor constănțeni. Parteneriatul cu Patronatul IMM-urilor este mai vechi. Acordul de astăzi formalizează relația deja existentă. Suntem dornici să colaborăm, să primim sfaturi", a declarat Alex-Nicolae Burghelia, vicepreședintele Asociației Elevilor din Constanța, la conferința de presă organizată cu acest prilej.

La rândul său, Cristian-George Farauanu, președintele Asociației Studenților din Constanța, a afirmat următoarele: "Ne dorim să reușim să le oferim tinerilor un mediu în care se pot implica și în care pot veni cu propuneri, pe care să le ducem

mai departe factorilor decidenți. Împreună cu Patronatul IMM-urilor vrem să reușim să aducem o schimbare în bine pentru tinerii din Constanța".

Iulian Gropoșilă, președintele Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța a salutat încheierea parteneriatului cu următoarele cuvinte: "Organizațiile dumneavoastră sunt cele mai active din rândul tinerilor constănțeni. Pe mine mă onorează acest parteneriat, vă asigur de suportul meu și fiți siguri că vom găsi proiecte multe în care să colaborați. Împreună cu tinerii vrem să dezvoltăm antreprenoriatul."

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Aprilie 2016
Stire din Economie : Pulsul economiei românești
Pagina a fost generata in 0.3751 secunde