Polonia - România - Moldova, o nouă axă a cooperării europene

188
Polonia - România - Moldova, o nouă axă a cooperării europene - poloniaromania-1442425083.jpg

Articole de la același autor

Pe 17 septembrie, INC Group, East-West Analytics și Centrul Regional pentru Dezbateri Internaționale Wroclaw (Regionalny Osrodek Debaty Miedzynarodowej) vor organiza în Wroclaw, Polonia, prima ediție a Forumului privind cooperarea dintre Polonia, România și Moldova. Forumul își propune să atragă atenția opiniei publice poloneze asupra importanței pentru regiunea Europei Centrale și de Est a parteneriatului cu Varșovia, București și Chișinău.

În cadrul Forumului se va pune accent pe trei niveluri principale de cooperare între cele trei țări: politică, mediul de afaceri și cultură. Bursa de Valori București este unul dintre partenerii participanți la Forum.

Evenimentul se va încheia cu o serată culturală, al cărei invitat va fi Cristian Teodorescu, autorul cărții "Medgidia, orașul de apoi", publicată în limba poloneză de Editura Amaltea. După întâlnirea cu autorul, va avea loc deschiderea expoziției "România multor națiuni în fotografii din secolul XX". Această întâlnire cu cultura va fi posibilă datorită cooperării cu Institutul Cultural Român de la Varșovia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5698 secunde