Portul Constanţa, prezent la Expo „Transport Logistic 2023” de la Munchen

195

Articole de la același autor

Administrația Porturilor Maritime Constanța participă la evenimentul „Transport Logistic 2023”, organizat de Camera de Comerț și Industrie Româno - Germană, în perioada 9-12 mai 2023, la Messe Munchen, Germania.

Transport Logistic, cel mai mare târg din lume pentru logistică, mobilitate, IT și managementul lanțului de aprovizionare, este organizat anual începând cu anul 1978 şi găzduiește 2.374 de expozanți din 63 de țări pe un spațiu expozițional de 125.000 metri pătraţi în 10 hale. 




„Transport Logistic găzduiește numeroase standuri comune organizate de diferite asociații internaționale, companii și guverne, unde oferă cea mai bună posibilitate de promovare a României, care include și promovarea Portului Constanța ca destinație logistică/hub pentru estul Europei.

Portul Constanța, reprezentat de CN APM SA Constanța, beneficiază la acest eveniment de vizibilitate la nivel internațional, România fiind promovată ca locație investițională și logistică în fața celor 64.000 de participanți din 125 țări din întreaga lume și a peste 500 de jurnaliști/reprezentanți media. Portul Constanța are astfel oportunitatea de a interacționa cu jucători cheie din domeniu, expozanții si vizitatorii incluzând reprezentanți din industria transportului: companii de transport fluvial, rutier și feroviar, porturi sau linii maritime.

Creșterea vizibilității Portului Constanța ca hub logistic pentru Centrul și Estul Europei, precum și promovarea noului rol al Portului Constanța în ceea ce privește accesul mărfurilor de pe Middle Corridor în Uniunea Europeană reprezintă principalele elemente ce trebuie promovate în cadrul acestei expoziții”, au transmis reprezentanţii CN APM SA Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4052 secunde