Poziția Ministerul Transporturilor față de evenimentele din portul Constanța

756
1
Poziția Ministerul Transporturilor față de evenimentele din portul Constanța - ministerultransporturilor-1334312993.jpg

Articole recomandate

Biroul de presă al Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a dat publicității următorul comunicat de presă referitori la evenimentele din portul Constanța:

"Ministerul Transporturilor și Infrastructurii urmărește cu atenție situația tensionată de la Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" S.A. Constanța, fiind în măsură să facă în acest moment următoarele precizări:

1. MTI condamnă escaladarea conflictului sindical, apelarea la mijloace violente de protest sau la amenințări directe la adresa conducerii CNAPMC, considerând că orice formă de protest trebuie menținută în limitele legii.

2. MTI recunoaste dreptul legal la protest, dar consideră inadmisibil ca în România anului 2012 reprezentanților conducerii unei companii de stat să li se interzică accesul în sediul companiei de către o parte a angajaților.

3. MTI s-a implicat în soluționarea acestui conflict și participa activ la identificarea soluțiilor necesare deblocării situației. Așa cum MTI  a anunțat public în data de 9 aprilie a.c., un control de fond efectuat de catre Corpul de Control din cadrul Direcției de Control a MTI este în derulare. Rezultatele acestui control care vizează și aspectele ridicate de liderii sindicali în revendicările lor vor sta la baza deciziilor pe care conducerea MTI le va lua cu privire la această speță.

4. Până la prezentarea acestor rapoarte de control, MTI cheamă părțile aflate în conflict la calm și dialog."

Comentează știrea

un salariat realist
13 aprilie 2012
urgent schimbare!

Situatia ea tensionata la putina vreme dupa instalare, nu era o noutate , reprezentantii ministerului in Consiliul de Administratie aproband tot ce se propunea fara a analiza realitatea faptelor. Din disperare oamenii au trecut la actiuni extreme intrucat nimeni nu i-a ascultat . Nimeni din conducerea actuala nu s-a implicat in dialog. Cei care incearca pentru e ca isi mai doresc un loc caldut in continuare.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Aprilie 2012
Stire din Economie : Bubuie tobele în portul Constanța
Sâmbătă, 07 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Polițiștii infractori vor să fie liberi
Pagina a fost generata in 0.5276 secunde