Program Rabla / Anchetă internă pentru verificarea modului de organizare și distribuire a tichetelor

113
Program Rabla / Anchetă internă pentru verificarea modului de organizare și distribuire a tichetelor - rable-1372236116.jpg

Articole de la același autor

Ca urmare a sesizărilor primite din partea unor colectori validați în "Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național", președintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), Adrian Gearâp, a dispus declanșarea unei anchete interne pentru verificarea modului de organizare și distribuire a tichetelor. Potrivit reprezentanților AFM, în funcție de rezultatele anchetei interne vor fi dispuse sancțiunile și măsurile necesare, în conformitate cu atribuțiile și prevederile legale în vigoare.

"Având în vedere numărul mare de petiții primite de la cetățeni, președintele Administrației Fondului pentru Mediu a dispus verificarea tuturor sesizărilor semnalate și comunicarea răspunsurilor către petenți, conform prevederilor legale în vigoare. După finalizarea distribuirii tichetelor și centralizarea datelor, Administrația Fondului pentru Mediu a publicat, pe site-ul instituției, modul de distribuire pe fiecare colector pentru a înlătura orice suspiciune cu privire la lipsa de transparență în această etapă. Administrația Fondului pentru Mediu a respectat toate procedurile legale prevăzute în Ghidul de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național", au precizat reprezentanții AFM.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3859 secunde