Proprietarii restaurantelor din portul Tomis au intrat în Asociaţia Patronală RESTO

593
Proprietarii restaurantelor din portul Tomis au intrat în Asociaţia Patronală RESTO - proprietariirestaurantelor-1644431246.jpg

Articole de la același autor

Mai mulţi proprietari de unităţi de alimentaţie publică din Portul Tomis au intrat în Asociaţia Patronală RESTO, al cărei preşedinte de onoare este Corina Martin.

„La solicitarea mai multor operatori economici, am avut o întâlnire de prezentare şi dezbatere, marţi, 8 februarie, în urma căreia un număr de 16 restaurante din Portul Tomis, Constanţa, au intrat în Asociaţia Patronală RESTO. Suntem foarte bucuroși să strângem rândurile în comunitatea HORECA din Constanţa şi anunţăm că suntem foarte aproape de cifra de 100 de membri, pe care o vom sărbători foarte curând! La acest moment, am ajuns în primele două cele mai puternice asociaţii patronale HORECA din ţară”, a declarat Corina Martin.

Astfel, în urma întâlnirii de săptămâna aceasta, a fost înfiinţată o comisie nouă, intitulată „Port Tomis”, care, potrivit vicepreşedintelui asociaţiei, Roberto Tortora, va prelua problemele şi interesele acestor restaurante membre.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8508 secunde