Rabla 2014. Cu ce documente trebuie să te prezinți la dealer

219
Rabla 2014. Cu ce documente trebuie să te prezinți la dealer - rablaiatacedocumente-1395854745.jpg

Articole de la același autor

Rabla 2014 începe ușor, ușor, să se urnească. Producătorii și dealerii auto au început de câteva zile să depună la Administrația Fondului pentru Mediu dosarele pentru validare. Iar dacă totul decurge normal, undeva după jumătatea lunii aprilie ar trebui ca programul să demareze efectiv, așadar cei care își doresc o mașină nouă ar face bine să se pregătească. 


Potrivit ghidului de finanțare a programului, pentru înscriere la dealerul auto proprietarul trebuie să depună un dosar ce conține, în primă fază, o copie a cărții de identitate, "conform cu originalul", dar și originalele și copiile legalizate ale certificatului de înmatriculare a autovehiculului uzat și a cărții de identitate a acestuia. De asemenea, nu trebuie să lipsească nici actul doveditor eliberat de către serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, pentru cazul în care din certificatul de înmatriculare sau cartea de identitate a mașinii uzate nu rezultă anul fabricației, anul primei înmatriculări în România și/sau categoria acesteia. 


La dosar se adaugă și certificatul de atestare fiscală privind impozitele și taxele locale, iar în cazul unor situații particulare, proprietarul prezintă producătorului validat și alte documente, cum ar fi certificatul de moștenitor sau, decizia emisă de către autoritatea tutelară - în cazul moștenitorului/comoștenitorului minor, sau decizia emisă de către autoritatea tutelară, în cazul persoanei puse sub interdicție sau al persoanei asupra căreia a fost instituită curatela. La acestea se pot adăuga certificatul de căsătorie sau orice act administrativ care atestă schimbarea/modificarea numelui și/sau prenumelui, documentul care atestă schimbarea/modificarea adresei de domiciliu sau de reședință ori îm-puternicirea notarială (în cazul în care proprietarul mandatează pe altcineva să se ocupe, în numele lui, de achiziționarea prin acest program a unei mașini).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Martie 2014
Stire din Economie : Încep controalele la Remat-uri!
Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Economie : 2014, ultimul an pentru "Rabla"?
Pagina a fost generata in 0.3445 secunde