Rabla 2014 începe și pentru firme și instituții publice

167
Rabla 2014 începe și pentru firme și instituții publice - rablaincepesipentrufirme-1397667136.jpg

Articole recomandate

De săptămâna viitoare, firmele și instituțiile publice constănțene pot depune documentația necesară pentru a scăpa de mașinile vechi și a obține voucherele de 6.500 lei, din cadrul programului Rabla. 
Președintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), Adrian Gearâp, a dispus deschiderea sesiunii de depunere și validare a dosarelor pentru persoanele juridice și instituțiile publice din Programul de stimulare a înnoirii parcului auto național 2014 începând cu data de 23 aprilie.
Anul acesta, AFM a alocat 3.000 de tichete pentru persoane juridice și instituții publice, tichetele care vor fi distribuite electronic, în sistemul informatic gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu.
Dosarele se vor depune la sediul AFM, iar termenul limită este 1 septembrie 2014.
Persoanele juridice și instituțiile publice interesate pot consulta Ghidul de finanțare, publicat pe site-ul instituției, în care sunt prevăzute atât condițiile de eligibilitate, cât și documentația necesară pentru înscrierea în program.
Lista persoanelor juridice și a instituțiilor publice validate să participe în programul "Rabla 2014"  va fi publicată pe site-ul AFM (www.afm.ro). 
Pe scurt, proprietarul acceptat se poate înscrie la oricare producător validat care a încheiat contract cu Autoritatea, dar nu mai târziu de data de 30 septembrie. Producătorul emite proprietarului nota de înscriere, valabilă maximum 120 de zile de la data emiterii, dar nu mai târziu de data de 10 decembrie. În perioada de valabilitate a acesteia, proprietarul înscris se prezintă la producătorul validat pentru a completa dosarul de participare, ca mai apoi să se efectuează formalitățile de vânzare-cumpărare și predare-primire a autovehiculului nou. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Martie 2014
Stire din Economie : Încep controalele la Remat-uri!
Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Economie : 2014, ultimul an pentru "Rabla"?
Pagina a fost generata in 2.1116 secunde