Rabla își ia greu demaraj la Constanța

651
Rabla își ia greu demaraj la Constanța - rabla-1333650817.jpg

Oficial, ieri a fost prima zi în care constănțenii ar fi putut să-și ducă mașinile vechi la colectorii autorizați din județ, pentru a obține prima de casare. Însă, ca de obicei, lucrurile merg destul de greu. Chiar dacă la această oră sunt declarați admiși în cadrul Programului Rabla, de către Administrația Fondului pentru Mediu, trei colectori, unul din Constanța, unul din Năvodari și altul de la Mangalia, doi își încep activitatea în acest sens abia săptămâna viitoare.
Locuitorii din jurul Mangaliei mai au de așteptat până pe 10 aprilie, iar cei care ar opta pentru Năvodari, până pe 12 aprilie, și asta pentru că, în ambele cazuri, colectorii de abia cu o zi înainte de aceste date vor ridica tichetele de la București.
Pe de altă parte, începând cu data de 23 aprilie se pot înscrie în Programul Rabla 2012 și persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile indivi-duale și întreprinde-rile familiale.
Atenție mare la documentele necesare
Reprezentanții co-lectorilor sfătuiesc con-stănțenii ca înainte de a merge cu mașina veche pentru casare să intre în legătură cu ei, fie prin telefon, fie direct la sediu, pentru a discuta absolut toate detaliile, astfel încât mai apoi să nu facă mai multe drumuri. Iată lista documentelor necesare pentru a intra în program, și care trebuie prezentate odată cu autovehiculul ce urmează a fi casat: actul de identitate, în copie și original, certificatul de înmatriculare a autovehiculului uzat, în original și în copie legalizată, cartea de identitate a autovehiculului uzat, dacă aceasta există, în original și în copie legalizată, dar și actul doveditor eliberat de către serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor competent teritorial, în original, pentru cazul în care din certificatul de înmatriculare și cartea de identitate a autovehiculului uzat, dacă aceasta există, nu rezultă anul fabricației, anul primei înmatriculări în România și/sau categoria auto-vehiculului uzat. În plus, con-stănțenilor nu trebuie să le lipsească certificatul de atestare fiscală privind impozitele și taxele locale și alte venituri ale bugetului local, eliberat de către autoritatea publică locală în a cărei rază teritorială își are domiciliul sau reședința pro-prietarul și este înregistrat fiscal autovehiculul uzat, în original.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3164 secunde