Regimul diurnei șoferilor din transportul internațional va fi stabilit prin lege

248
Regimul diurnei șoferilor din transportul internațional va fi stabilit prin lege - regimuldiurneisoferilordintransp-1632936117.jpg

Articole de la același autor

Dan Vîlceanu - ministrul Finanțelor s-a întâlnit cu reprezentanții organizațiilor și asociațiilor patronale din domeniul transportului rutier, respectiv Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) și Asociația Patronală a Transportatorilor Europa 2002 (APTE 2002). În cadrul reuniunii s-a discutat despre regimul diurnei acordate șoferilor care efectuează transport în afara țării.

„Această situație se poate rezolva în Parlament ca urmare a unei inițiative legislative depuse deja, prin care se clarifică regimul fiscal aplicat diurnelor. Sunt convins că Parlamentul va trata cu celeritate această speță, pentru ca problema să fie rezolvată în cel mai scurt timp", a declarat ministrul Dan Vîlceanu.

În urma discuțiilor, organizațiile COTAR și APTE 2002 au renuțat la proteste, a anunțat Ministerul Finanțelor.

Este a doua întâlnire a ministrului de finanțe cu reprezentanții transportatorilor. La prima, care a avut loc în data de 20 septembrie 2021, au participat liderii Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.338 secunde