Renault a lansat la Constanța modelul Captur, primul său crossover urban

114
Renault a lansat la Constanța modelul Captur, primul său crossover urban - captur-1369310013.jpg
În urmă cu puțin timp, la concesiunea Renault din Constanța a avut loc lansarea noului Renault Captur, primul crossover urban by Renault. 

Două motorizări pe benzină sunt disponibile pe Renault Captur: motorul Energy TCe 90 (3 cilindri și o capacitate de numai 898 cm3) și TCe 120 EDC (4 cilindri și o capacitate de 1198 cm3). Acesta din urmă este cuplat la cutia de viteze EDC (Efficient Dual Clutch).

Motorul Diesel Energy dCi 90 înregistrează un consum de numai 3,6 l la 100 km și emisii reduse ( 95 g de C02 / km*), ce reprezentă un record pentru categoria sa. Pe viitor, acesta va fi disponibil și asociat unei cutii de viteze EDC.

Compact - cu puțin mai lung decât noul Clio - Renault Captur este cât se poate de spațios. Pasagerii din spate beneficiază de tot confortul datorită banchetei din spate culisante. Prin extensie, volumul portbagajului poate atinge un maxim de 455 dm3, ce permite transportul unor bagajele voluminoase. La bord, doua inovații inteligente: torpodeul încăpător (11 litri) cu acces ușor atât pentru șofer cât și pentru pasager și tapițeria detașabilă, care poate fi spălată sau înlocuită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2708 secunde