La Slănic Moldova

Reprezentativa SNC a câștigat "argintul" la "Olimpiada" de sănătate și securitate în muncă

572
Reprezentativa SNC a câștigat

Articole de la același autor

În perioada 23 - 25 noiembrie, stațiunea Slănic Moldova a găzduit faza națională a Concursului de sănătate și securitate în muncă, una dintre cele mai ample competiții profesionale organizate de Federația "Metal".

"A fost o întrecere strânsă, la care au participat 22 de sindicate. Șantierul Naval Constanța a fost prezent cu două echipe, cu care a câștigat locurile doi și cinci", a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", Dede Perodin, liderul Sindicatului Liber al Navaliștilor din SNC.

Din echipa care a cucerit "argintul" fac parte: Lenuța Bobeș (din cadrul secției confecții montaj saturări - tubulatură), Mihai Ciobănașu (atelier docuri) și Mihai Neagu (secția corp). Componența celei de a doua echipe a SNC, clasată pe locul cinci, este următoarea: Levent Amet (departament SPSU), Mihai Petrea (secția corp) și Ion Ionescu (atelier mecano - energetic).

Un merit pentru această performanță le revine și celor doi reprezentanți ai departamentului de sănătate și securitate în muncă din SNC, Gheorghe Spilcea (din partea administrației) și Gheorghe Voicu (din partea sindicatului), care s-au ocupat de organizarea concursului și pregătirea concurenților.

"Câștigători ai acestei competiții cu caracter de masă sunt, de fapt, toți salariații Șantierului Naval Constanța. A fost un bun prilej pentru constructorii de nave să își reîmprospăteze cunoștințele privind normele de sănătate și securitate în muncă. Întrecerea a fost organizată în sistem piramidal, de la nivel de formație și secție până la faza pe unitate, iar mai apoi, pe industrie. Reușita acestei acțiuni de mare anvergură, extrem de importantă pentru fiecare salariat în parte și pentru familia lui, cât și pentru companie, este rezultatul bunei cooperări dintre sindicat și administrație, care ne-a sprijinit logistic și financiar. Felicităm câștigătorii și sperăm ca în anul 2017, printr-o pregătire mai serioasă, să reușim să recuperăm primul loc, pe care l-am câștigat și deținut ani la rând", a spus Dede Perodin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1632 secunde