S-a declanșat „pandemia reducerilor de prețuri”

511
S-a declanșat „pandemia reducerilor de prețuri” - sadeclansatpandemiareducerilorde-1612547041.jpg

Articole de la același autor

În luna februarie - perioada lichidărilor de stocuri din comerțul cu amănuntul - s-a declanșat „pandemia reducerilor de prețuri”. Lanțurile de magazine au invadat adresele de email ale populației cu oferte care mai de care mai atractive.

Iată, un cunoscut grup comercial a anunțat că sărbătorește „luna iubirii” (de unde și până unde o asemenea titulatură pentru cenușia lună februarie?) oferind dispozitive electronice la prețuri cu până la 50% mai mici. La rândul său, un magazin online a anunțat reduceri de prețuri de până la 65%, la toată gama de produse electronice pe care le comercializează.

Alți comercianți încearcă să își atragă clienții ieftinind produsele și oferind, totodată, tot felul de cadouri. Un magazin de îmbrăcăminte și încălțăminte, care a anunțat reduceri de prețuri de până la 50%, le dăruiește cumpărătorilor câte un set de șosete pentru fiecare produs achiziționat, iar un magazin sportiv, cu reduceri asemănătoare, adaugă o căciulă cadou la fiecare cumpărătură.

Nici furnizorii de energie electrică nu se lasă mai prejos. Iată unul dintre ei se oferă să nu-ți ia niciun bănuț pentru curentul electric furnizat în prima lună, dacă semnezi contractul cu el. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5395 secunde