S-a lansat modelul Lodgy! Constănțenii sunt așteptați în showroom-ul Dacia

1328
2
Ieri a fost o zi importantă pentru Dacia. A lansat în România, în showroom-urile din patru mari orașe din țară - Constanța, Iași, Timișoara și Cluj, precum și în Capitală, în cadrul unui eveniment interactiv derulat cu ajutorul unei transmisiuni video în direct, modelul Lodgy, "mașina familiilor cu planuri mari". Acesta, prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, are deja destui fani. 200 de români o comandaseră deja până ieri. "Până acum, peste tot în lume au fost lansate 8.000 de comenzi din partea clienților noștri. Până în prezent avem 200 de comenzi din partea clienților români, care nu au văzut mașina, ceea ce pentru noi reprezintă un vot de încredere", a precizat ieri directorul comercial Dacia, Thomas Dubruel.

Noul model poate fi văzut și de constănțeni începând de astăzi, la reprezentanța Dacia Groupe Renault Constanța de pe B-dul Tomis, nr. 393. Potrivit directorului acesteia, Constantin Olteanu, timp de patru zile toți cei care vor vizita showroom-ul pot descoperi și testa calitățile noului model de familie. Foarte important pentru locuitorii din sudul litoralului, și nu numai, curând se va deschide Dacia Service Mangalia, a mai anunțat Constantin Olteanu, după o investiție de două milioane de euro.

Trei nivele de echipare

Lodgy este disponibil în România începând de la prețul de 9.500 de euro, cu TVA inclus. Gama cuprinde trei nivele de echipare, Acces, Ambiance și Laureate și patru motorizări: două propulsoare pe benzină, printre care noul motor TCe de 1,2 litri și 115 CP și două motoare diesel de 90 CP și 110 CP.

"Cu Lodgy, Dacia propune clienților un vehicul de familie cu un spațiu interior generos, cu echipamente moderne, inedite la acest nivel de preț și care păstrează atuurile de robustețe și fiabilitate care au dus la succesul mărcii noastre. Ne așteptăm ca Lodgy să devină un nou model de referință în segmentul mașinilor de familie", a declarat Thomas Dubruel.

Dimensiunile exterioare (4,5 metri lungime și 1,75 metri lățime) reflectă generozitatea spațiului interior, care este suficient de încăpător pentru a găzdui în condiții de confort deplin până la șapte pasageri. Lodgy este "best in class" în termeni de spațiu disponibil pentru ocupanții rândului al treilea de scaune. Astfel, raza la genunchi este de 144 mm, iar distanța de la șezut până la pavilion este de 866 mm. Cele trei locuri de pe rândul al doilea sunt echipate în serie cu sistemul Isofix, care permite atașarea în deplină siguranță a scaunelor pentru copii. În configurația cu șapte locuri, în funcție de nevoi, bancheta din cel de-al treilea rând poate fi înlăturată sau rabatată.

De asemenea, Dacia Lodgy dispune de unul din cele mai încăpătoare portbagaje din segmentul său. Volumul acestuia ajunge la 2.617 decimetri cubi, în configurația cu două locuri, 827 decimetri cubi în configurația cu cinci locuri și 207 decimetri cubi în configurația cu șapte locuri.

Noi elemente de tehnologie și conectivitate

O noutate absolută în gama Dacia este sistemul de navigație și multimedia disponibil în opțiune la un preț de doar 300 de euro. Sistemul cuprinde radio, USB și priză jack, bluetooth și sistem de navigație integrat cu touch screen (18 cm). Lodgy oferă o a doua soluție multimedia (în serie pentru nivelele de echipare Ambiance și Laureate), Dacia - Plug&Radio, care cuprinde un radio CD cu Mp3, conexiune bluetooth, priză jack, USB și satelit de comandă pe volan.

O altă noutate în gama Dacia își face apariția pe modelul Lodgy: limitatorul de viteză, disponibil opțional pe versiunea Laureate. Acesta îi permite șoferului să stabilească o viteză de rulare pe care nu dorește să o depășească și să conducă astfel în deplină siguranță și fără griji. O altă tehnologie utilă disponibilă opțional, în același pachet cu limitatorul de viteză, este sistemul de asistență la parcarea cu spatele. De asemenea, Lodgy propune ca noutate absolută în gama Dacia scaunele încălzite pentru locurile din față, disponibile opțional pe nivelul de echipare Laureate. 

Comentează știrea

GlenGrant
7 iunie 2012
Nu-l cumparati oameni buni !

Nu este fabricat in Romania , nu ajutam cu nimic industria Romaneasca , in plus este si urata !

Ciclistu'galati
14 iunie 2012
E buna

Arata extraordinar si cred ca merita ...de aveam bani acum o luam ...pana atunci ...pe bicicleta

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Economie : Taxa auto, amânată cu un an
Pagina a fost generata in 0.5606 secunde