Salata cu icre de ştiucă de Tulcea, al optulea produs românesc recunoscut şi protejat de UE
Articole de la același autor
Căminele de bătrâni, afaceri profitabile. Ce trebuie să ştii pentru a porni un astfel de business
16 Aprilie 2021
Liber la marile evenimente în familie. Patronii de restaurante, confuzi privind trierea invitaților
18 Mai 2021
„Salata cu icre de ştiucă de Tulcea” a fost înscrisă în registrul produselor care beneficiază de Indicaţie Geografică Protejată (IGP) al Comisiei Europene, informează un comunicat de presă al Executivului comunitar.
Potrivit Ministerului Agriculturii, produsul „Salată cu icre de ştiucă de Tulcea" - Indicaţie Geografică Protejată este o cremă pe bază de ulei de floarea-soarelui, de culoare albă-gălbuie, la prepararea căreia se utilizează minimum 29% icre, din care minimum 15 % icre de ştiucă sărate cu bobul întreg şi maximum 14% icre de peşte deltaic sărate, în amestec cu apă carbogazificată şi zeamă de lămâie.
Potrivit Ministerului Agriculturii, produsul „Salată cu icre de ştiucă de Tulcea" - Indicaţie Geografică Protejată este o cremă pe bază de ulei de floarea-soarelui, de culoare albă-gălbuie, la prepararea căreia se utilizează minimum 29% icre, din care minimum 15 % icre de ştiucă sărate cu bobul întreg şi maximum 14% icre de peşte deltaic sărate, în amestec cu apă carbogazificată şi zeamă de lămâie.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Luni, 14 Octombrie 2013
Vineri, 23 Martie 2012