Se deschide sezonul CUMPĂRĂTURILOR DE SĂRBĂTORI! TINIMTEX revine în Mamaia

1996
2
Se deschide sezonul CUMPĂRĂTURILOR DE SĂRBĂTORI! TINIMTEX revine  în Mamaia - tinimtex107-1353340042.jpg
Miercuri se dă startul unei noi sesiuni de shopping! Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte Tinimtex vine în Mamaia, așadar constănțenii care au puși ceva bani deoparte pot începe cumpărăturile pentru cei dragi. Cum Moș Nicolae este foarte aproape, iar până la vizita lui Moș Crăciun mai sunt doar în jur de patru săptămâni, este o ocazie care nu trebuie ratată! 


Reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) - organizatorul acestui târg - au anunțat că la această a patra ediție din 2012 a Tinimtex, care se desfășoară la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia, participă 160 de firme, producători și comercianți autohtoni de îmbrăcăminte și încăl-țăminte. Suprafața totală de expunere este de 3.700 de metri pătrați, așadar constănțenii vor avea cu siguranță ce vedea.
Potrivit președintelui CCINA Constanța, Mihai Daraban, 30% dintre firmele care participă la târg sunt din București, 28% din Constanța, 10% din Neamț, 8% din Brașov, iar 24% din alte județe.

"Numărul mare de participanți și aria ocupată demonstrează faptul că Tinimtex se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil, acest lucru datorându-se, în mare măsură, și consecvenței firmelor expozante. Ediția de iarnă a Tinimtex deschide sezonul cumpărăturilor de sărbători, expozanții prezenți la târg propunând publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor extrem de avantajoase", au precizat reprezentanții CCINA Constanța.

Cumpărătorii vor putea găsi la parterul Pavilionului Expozițional confecții textile adulți, tricotaje, lenjerie, articole pentru copii, confecții din blană și piele, iar la etaj, încălțăminte și marochinărie.

Târgul poate fi vizitat în perioada 21 - 24 noiembrie între orele 10.00 - 19.00, iar duminică, pe 25 noiembrie, între 10.00 și 16.00.


Comentează știrea

Hollywood
20 noiembrie 2012
Da Da Da

Târgul periodic de bulendre, țoale și parțale, măreața realizare marca CCINA ... Câte locuri noi de muncă ați facilitat frate în atâta amar de ani de când sunteți proptiți acolo? Niciunul. Numai vorbe goale, expoziții, delegații, poveștile orașului meu, dat cu părerea și cam atât. S-avem și noi acolo, o cameră de comerț.

FONDURI NERAMBURSABILE UE
20 noiembrie 2012
FONDURI UE

2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Aflii mai multe detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Noiembrie 2012
Stire din Economie : Miercuri începe Tinimtex!
Pagina a fost generata in 0.4606 secunde