Se îndulcesc reglementările privind ambarcațiunile de agrement și pescuit

334
Se îndulcesc reglementările privind ambarcațiunile de agrement și pescuit - seindulcesc-1437927713.jpg

Articole de la același autor

Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 1079/2014 pentru stabilirea procedurilor privind evidența și înmatricularea ambarcațiunilor de agrement, condițiile tehnice și încadrarea cu personal navigant a acestora și avizarea operatorilor economici pentru desfășurarea activităților de agrement nautic a fost modificat, se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor.


Modificarea a fost făcută după ce Iulian Matache, noul ministru, s-a întâlnit pe 24 iulie 2015, la Tulcea, cu reprezentanții Consiliului Județean 


Tulcea, ai Autorității Navale Române, ai Asociației Patronatului Turismului din Delta Dunării, ai Federației Organizațiilor Producătorilor de Pește din Delta Dunării, ai Asociației Administrațiilor Publice Delta Dunării, ai Asociației Armatorilor, Transportatorilor și Operatorilor Fluviali Delta Dunării.


Reprezentanții organizațiilor patronale din Delta Dunării au semnalat problemele cu care se confruntă atât locuitorii din Deltă, cât și cei care realizează activități de agrement.


În ceea ce privește Ordinul ministrului transporturilor nr. 1514/2014 privind aprobarea tarifelor prestate de Autoritatea Navală Română, s-a convenit aprobarea și semnarea modificării acestuia, după parcurgerea procesului de consultare publică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4363 secunde