Sesiune de shopping! Blănuri, costume şi rochiţe, la ediţia de toamnă a TINIMTEX

17779
Moment greu pentru constănţeni, în special pentru cei care au tocat fără chibzuinţă banii pe vacanţele de vară. De parcă începerea şcolii nu era de ajuns, dincolo de taxe, rechizite, uniforme şi ghiozdane, alte „pericole” atentează la bugetele deja schilodite: blănuri, rochiţe, cizmuliţe, poşetuţe şi multe alte articole de îmbrăcăminte oferite la ediţia de toamnă a TINIMTEX-ului.

Marţi, 5 septembrie, orele 10.30. Deşi e deja toamnă, razele blânde de soare te îmbie mai degrabă spre plajă, plimbare şi cumpărături decât spre birou. Dacă vreţi să vă delectaţi privirile, să oferiţi un frumos cadou celor dragi şi - mai ales! - aveţi pus deoparte şi un buget special, faceţi un drum spre Pavilionul Expoziţional din Mamaia, care, până duminică, 10 septembrie, este gazda Târgului Naţional de Blănuri - Pielărie - Încălţăminte - Îmbrăcăminte TINIMTEX, ediţia de toamnă.

Organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa şi având deja o tradiţie de peste două decenii (ediţia inaugurală a avut loc în anul 2000), TINIMTEXT este cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare, atrăgând la mal de mare sute de firme din întreaga ţară. 




Premise de noi afaceri

„În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi şi diversificate au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

TINIMTEX este singurul târg din ţară cu o pronunţată componentă de contractare. Ediţie după ediţie, zeci de comercianţi iau cu asalt producătorii care participă la eveniment, pentru a încheia parteneriate, iar un alt avantaj îl reprezintă promovarea produselor pentru întreaga perioadă a anului viitor sau cel puţin pentru sezonul următor.

Firmele participante au şansa de a observa şi identifica noi potenţiali clienţi, ceea ce creează premisele de afaceri în premieră, dar şi de a-şi consolida legăturile cu partenerii cunoscuţi.

În privinţa vânzărilor directe, vor fi şase zile - dintre care două de week-end - în care producătorii vor intra în contact direct cu cumpărătorii, forma cea mai rapidă şi eficientă de a câştiga un procent din piaţă”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

De la blănuri, la papuci de casă

Dacă paşii v-au condus spre Pavilionul Expoziţional, trebuie să ştiţi că, la parter, veţi găsi standuri de unde puteţi achiziţiona confecţii din piele şi blană, îmbrăcăminte adulţi, îmbrăcăminte copii, lenjerie, home & deco, accesorii, în timp ce, la etaj, sunt repartizate standurile de încălţăminte şi marochinărie.

Am făcut un raid-fulger printre comercianţi şi, fapt îmbucurător, am constatat că marea majoritate erau producători, veniţi pe litoral nu numai să-şi prezinte ofertele, ci şi să se întoarcă acasă cu buzunarele pline.

Deşi, cel puţin calendaristic, toamna a sosit, fără a-şi fi intrat însă în drepturi depline, doamnele şi domnişoarele îşi pot cumpăra din TINIMTEX săndăluţe multicolore, pantofi cu toc, de ocazie, dar şi cizmuliţe din piele, preţurile pornind de 120 de lei şi ajungând până la 300-400 de lei. Cel mai ieftin portofel de piele costă 65 de lei, tot în aceste coordonate variind şi preţurile curelelor. 




La parter, „jale” mare. Pentru bărbaţi! Ei scapă cel mai ieftin, cu o pereche de pijamale de 75 de lei (cu mânecă scurtă). De-ar pofti la mânecă lungă, ar trebui să mai pună încă 10 lei, „rezerva” de bere! Domnilor, pregătiţi cardurile! Firme din toată ţara, de la Piteşti la Iaşi şi de la Arad la Braşov ori Bucureşti, vând rochiţe de seară, de ocazii, dar şi sacouri şi fuste variante office, geci şi paltoane la preţuri ce depăşesc adeseori 500 de lei.

Blănurile, simbol al eleganţei şi rafinamentului, atrag instantaneu toate privirile. Sunt aduse de la fabrica Elis Collection din Oradea, iar modelele expuse sunt destinate atât tinerei generaţii, cât şi doamnelor mai în vârstă.

Papuci de casă, la preţ de 30-40 de lei perechea, sau şorţuri bucătărie 100% bumbac (40 de lei bucata), produse în România, puteţi cumpăra de la Bon Dia, iar de doriţi să schimbaţi feţele de pernă, puteţi opta pentru un model cu pisici şi căţei, pentru care aveţi de plătit 20 de lei.

Nu lipsesc din târg nici clasicii blue-jeans, la preţuri de 100-150 de lei. 




Program de vizitare

Iată şi programul de vizitare al târgului TINIMTEX: marţi, 5 septembrie - sâmbătă, 9 septembrie: orele 10.00 - 19.00; duminică, 10 septembrie: orele 10.00 - 16.00. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3965 secunde