Pregătiți-vă portofelele! Se deschide Târgul Național de Blănuri - Pielărie - Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX

1523
2
Pregătiți-vă portofelele! Se deschide Târgul Național de Blănuri - Pielărie - Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX - pregatitivaportofelelesedeschide-1663609413.jpg

Articole de la același autor

În această săptămână, începe sezonul evenimentelor expoziționale de toamnă și iarnă, organizate de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. Astfel, în perioada 21 - 25 septembrie 2022, la Pavilionul Expozițional din Mamaia va avea loc o nouă ediție a Târgului Național de Blănuri – Pielărie - Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX. În cadrul lui vor fi prezentate colecțiile producătorilor români pentru toamna - iarna 2022.

Târgul este structurat astfel: la parterul Pavilionului Expozițional vor fi expuse articole de: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, lenjerie, home & deco, accesorii, confecții din piele și blană, marochinărie și încălțăminte.

Iar la etaj vor fi expuse articole de marochinărie și încălțăminte.

Programul de vizitare este următorul: în perioada 21-- 24 septembrie, între orele 10 și 19; duminică, 25 septembrie, de la 10 la 16.



Comentează știrea

Cester
19 septembrie 2022
Manechin

Articol foarte bun, poza frumoasa dar la augumentare inca mai trebuie lucrat. Sa incerc sa va ajut putin, daca tot depuneti efort macar citeva indicii. Stinga, v-am zis episodul trecut, dar vorbiti cu colegii au cenzurat. Dreapta, e Ralucutul (vedeti la medalion detaliile). Asta e cu tinerete in bete.(vedeti ce rimeaza mai bine, sau prin alta parte la bibligrafia pt. copiii). Cu stinga-dreapta, pai depinde si cine priveste, etc. Spor !

Elefantelul Curios
20 septembrie 2022
Diafilm

De frumos e privitul, dar fara tichet de intrare putine sanse pe aici pt. transfer de gologani. Intrebati rubedeniile de masura buna !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6173 secunde