Donaţii pentru ucraineni. "Este mare nevoie de alimente şi produse pentru copii!"

213
Donaţii pentru ucraineni.

Articole recomandate

Se apropie cu pași repezi sărbătorile pascale. Pentru cetățenii ucraineni care au fugit din calea războiului, anul acesta, sărbătoarea Învierii Domnului va fi una tristă. Sunt departe de casă, de familie și trăiesc mereu cu groaza în suflet că războiul le-ar putea răpi o ființă apropiată.

„Acum, mai mult ca oricând, au nevoie de ajutor. Și încă o dată, noi, constănțenii, putem să le ștergem lacrimile și să le readucem zâmbetul pe față. Dacă puteți să mai ajutați, vă rugăm să o faceți în continuare. Este mare nevoie de alimente neperisabile, dar și proaspete, produse de igienă și pentru copii și bebeluși”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Programul de primire a donațiilor la Pavilionul Expozițional este lunea, miercurea, vinerea şi sâmbăta între orele 9.00 şi 13.00, marţea şi joia între orele 14.00 şi 18.00. Duminica este închis, iar în perioada 22 – 25 aprilie, când vor fi sărbătorile pascale, de asemenea va fi închis.

Pentru detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799/400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp. Iar 0737/552.271 este numărul de telefon la care pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4792 secunde