Anunţ important pentru constănţenii din cartierul Viile Noi!

479
Anunţ important pentru constănţenii din cartierul Viile Noi! - prelungireacampinei1-1650364090.jpg
Primăria Municipiului Constanța continuă programul de reamenajare a infrastructurii rutiere în cartierele Constanței. Se acționează în toate zonele rezidențiale, indiferent că vorbim despre centru sau periferie.


Echipele Confort Urban au demarat astăzi lucrările de construire a zonei carosabile pe străzile Prelungirea Câmpinei și Intrarea Ion Ursu din cartierul Viile Noi. Intervențiile vor cuprinde și strada Fundătura Andromeda.


Se vor executa lucrări complexe de drumuri pentru ca străzile impracticabile să devină artere circulabile. Într-o primă etapă, se va reface profilul longitudinal și mai ales profilul transversal al drumului, pentru a-i da o formă corespunzătoare. Ulterior, suprafața carosabilă va fi decopertată iar stratul de suport va fi amorsat în vederea aplicării asfaltului.


"Facem din nou apel către locuitorii din zonă să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.", anunţă Primăria Constanţa, prin reprezentanţii săi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4126 secunde