Sprijin pentru seniorii de la Căminul pentru persoane vârstnice, cum să îşi îngrijească dinţii

114
Sprijin pentru seniorii de la Căminul pentru persoane vârstnice, cum să îşi îngrijească dinţii - xsprijinpentruseniorii-1649942787.jpg

Articole de la același autor

Pentru că niciodată nu e prea târziu să înveți, seniorii de la Căminul pentru persoane vârstnice au aflat joi, 14 aprilie, noțiuni importante despre sănătatea oro-dentară.

„Este pentru prima dată când ne îndreptăm și spre persoanele vârstnice, de cele mai multe ori avem tendința să instruim copiii. Din discuțiile purtate astăzi, m-am decis să inițiez colaborarea dintre acest centru şi Facultatea de Medicină Dentară, unde persoanele vârstnice ar putea să beneficieze de tratamente care să le crească evident calitatea vieții”, a declarat organizatorul acestei campanii pentru sănătatea oro-dentară, dr. Ateș Casimceali.

La vizita de joi au participat și reprezentanți ai unei companii farmaceutice, care au oferit seniorilor creme adezive pentru proteze, tablete de curățare a lucrărilor dentare, paste de dinți sau pliante informative.

„Asigurarea de servicii de calitate rezidenților de la Căminul pentru persoane vârstnice este unul dintre obiectivele incluse în Strategia de Sănătate Publică a Municipiului Constanța 2022-2031, strategie adoptată de consilierii locali în luna martie a acestui an”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2889 secunde