Parcarea de la plaja Modern, de pe un fost teren retrocedat ilegal, reamenajată

139
Parcarea de la plaja Modern, de pe un fost teren retrocedat ilegal, reamenajată - xparcareadelaplajamodern-1649772842.jpg
Terenul din Portul Tomis, retrocedat ilegal și recuperat de Primăria Constanţa, va fi folosit în avantajul comunității. Parcarea situată pe strada Lebedei, în zona Plajei Modern este reamenajată. Platforma parcajului privat a fost dezafectată iar pe locul ei se va construi o parcare care va putea fi utilizată de riverani și de toți cei care tranzitează această zonă.

În cursul zilei de marţi, 12 martie, echipele Confort Urban au demarat lucrările de refacere a suprafețelor pe terenul recuperat de municipalitate. Porțiunea de parcare inundată va fi stabilizată prin turnarea mai multor straturi de piatră. Suprafața carosabilă va fi reamenajată cu asfalt și se vor aplica marcajele rutiere.

„Investiția urmărește revitalizarea peisajului urban și dezvoltarea zonei adiacente Portului Tomis prin îmbunătățirea condițiilor de acces rutier. Reamintim faptul că această construcție a fost desființată de municipalitate în urma hotărârii instanței. Exploatarea parcării se va realiza legal, conform HCL nr. 123/2021 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Pagina a fost generata in 0.4974 secunde