Primăria Constanţa, apel către locuitorii oraşului! Sunt vizate maşinile abandonate

191
1
Primăria Constanţa, apel către locuitorii oraşului! Sunt vizate maşinile abandonate - masiniabandonate3-1649410265.jpg

Articole recomandate

În perioada 04-07 aprilie 2022, Direcția Generală Poliția Locală a desfășurat o nouă acțiune de eliberare a domeniului public de vehiculele abandonate și fără stăpân.
 

Constănțenii au dat dovadă de simț civic și responsabilitate și s-au conformat somațiilor primite de la Direcția Generală Poliția Locală, astfel că, din cele 24 de autovehicule pentru care primarul Vergil Chițac semnase dispoziție de ridicare de pe domeniul public conform Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, 6 au fost ridicate de către proprietari.

Polițiștii locali acționează în permanență pentru eliberarea străzilor și trotuarelor de aceste vehicule care strică imaginea orașului, multe dintre ele adevărate focare de infecție.

"Facem apel la constănțeni ca în cazul în care au cunoștință despre existența unor autovehicule care au fost abandonate pe domeniul public să sesizeze Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon 0241.484205 și 0341.922 sau pe email: [email protected]", anunţă Primăria Constanţa.



Comentează știrea

locatar
8 aprilie 2022
Politia sa-si faca treaba

Interesant apelul catre cetateni .De unde stiu insa cetatenii ca masina e abandonata ?Asta e treaba Politiei Locale .Ei trebuie sa le vada .O masina abandonata poate fi observata ,se vede ca este abandonata .Politia Locala poate sesiza o masina abandonata ,o noteaza ,are toate posibilitatile sa o verifice si actioneaza in consecinta .Pai cetateni pot gresii ,il afla proprietarul si sa te tii scandal .Cum sa caute cetatenii masinile abandonate ?Sa faca treaba politiei ?Politia sa umble pe strazi si sa actioneze .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4632 secunde