"Un adevărat pericol pentru sănătatea noastră!" Apel către constănţeni, vizavi de gunoaiele din oraş

179
Pentru a putea trăi într-un oraș civilizat, curat și în siguranță este nevoie de implicarea noastră. Cu toate acestea, există și cetățeni care încalcă în mod conștient normele legale privind protecția mediului prin scoaterea deșeurilor menajere în saci, bidoane ori cutii sau nu își îngrijesc proprietatea.

Pe lânga imaginea dezolantă care îi întristează pe trecători, depozitele de deșeuri reprezintă şi un adevărat pericol pentru sănatatea noastră. Fără intervenția polițiștilor locali se pot transforma în adevărate focare de infecție.

De aceea, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală monitorizează permanent străzile și cartierele din municipiul Constanța.

Săptămâna trecută, s -au aplicat 164 de sancțiuni contravenționale în valoare de 94.000 lei.

Este vorba, în principal, de sancțiuni pentru murdărirea drumului public cu diverse materiale/substanțe în zona șantierelor, pentru depozitarea ori scoaterea de deșeuri necolectate selectiv în alte tipuri de recipiente decât europubele în fața imobilelor de locuit, neigienizarea terenurilor afectate de vegetație crescută în exces ori depozitări de deșeuri de orice fel.

"Facem un apel către constănțeni să semnaleze în continuare orice fapte antisociale care afectează mediul înconjurător la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail [email protected].", anunţă reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3665 secunde