Știri din industriile mării

227
Știri din industriile mării - stiridinindustriilemarii-1533472315.jpg

Articole de la același autor

Ieri, în portul Con-stanța se află sub operațiuni de încărcare - descărcare un număr de 30 de nave, iar în portul Midia, o singură navă. Din totalul de 31 de nave: 10 nave operează cereale, 3 nave – cherestea, 3 nave - fier vechi, 2 nave - hidrocarburi, 2 nave - produse metalice, 3 nave – produse chimice. Navele aflate sub operare sunt, în general, de capacitate mică și medie. Cel mai mare este bulk-carrier-ul "Doric Warrior" (229,2 metri lungime), acostat la Socep, care descarcă 16.336 tone de șrot. 
În rada portului Constanța așteaptă nouă nave să intre la operare, iar în rada portului Midia, alte două nave.
★ ★ ★
Un număr de 53 de nave cu mărfuri și-au anunțat sosirea în portul Constanța, în următoarele două săptămâni, în portul Midia vor veni 4 nave, iar la Mangalia o singură navă. Din totalul de 58 de nave, 20 de nave sunt cu mărfuri containerizate, 5 nave descarcă hidrocarburi, 4 nave vor opera produse metalurgice, 4 nave - echipamente, 2 nave - materii prime siderurgice, 5 nave – cereale, 4 nave – produse chimice și îngrășăminte, 5 nave – autoturisme, 3 nave – fier vechi. Printre cele mai mari nave așteptate se numără portcontainerele "CMA CGM Volga" și "Cosco Shipping Panama", fiecare având 300 metri lungime. 
★ ★ ★
În șantierele navale românești de la Marea Neagră se află o flotilă de 17 nave străine la reparații. Din total, șase nave sunt reparate la Șantierul Naval Constanța. Alte șapte nave sunt reparate la șantierul din Midia și patru nave, la Mangalia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Aprilie 2018
Stire din Economie : Mozaic economic
Pagina a fost generata in 2.152 secunde