Suma acordată sub forma tichetelor culturale se majorează de la 1 octombrie

96
Suma acordată sub forma tichetelor culturale se majorează de la 1 octombrie - sumaacordatasubformadetichetecul-1601577520.jpg

Articole de la același autor

Suma acordată de statul român sub formă de tichete culturale va fi indexată. Potrivit unui proiect de ordin al ministrului de Finanțe, care a fost pus în dezbatere publică pe site-ul ministerului, începând cu luna octombrie 2020, suma lunară indexată ce se acordă sub formă de tichete culturale va fi de maximum 160 lei pe lună, iar suma ocazională indexată va fi de maximum 320 lei pe eveniment. Aceste valori se vor păstra până în martie 2021.

Valoarea tichetelor culturale se indexează semestrial în funcție de indicele prețurilor de consum calculat de Institutul Național de Statistică. Pentru primul semestru al anului 2020, suma acordată sub formă de tichete culturale acordate lunar a fost de maximum 150 lei, iar cea ocazională de maximum 300 lei de eveniment.

Prin acordarea acestor tichete, statul român încurajează cultura națională, sprijinind instituțiile din domeniu. Acestea au fost grav afectate în ultimele șase luni ale acestui an, din cauza restricțiilor impuse de pandemia Covid-19. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5597 secunde