Surprize la Târgul de Mobilă - Totul pentru Casă și Familie

137
Surprize la Târgul de Mobilă - Totul pentru Casă și Familie - surprizelatarguldemobila-1395662660.jpg

Articole de la același autor

În completarea tematicii propuse de Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică - LITORAL 2014, CCINA Constanța organizează și cea de-a treia ediție a Târgului de Mobilă, tot în perioada 26 - 29 martie 2014, la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia. 


Deschis atât specialiștilor, cât și publicului larg, târgul constituie o provocare pentru opțiunea între clasic și contemporan, între emoția interioarelor tradiționale și confortul celor cu design modern și funcțional, spun reprezentanții CCINA. 


"Inovația, culoarea, funcționalitatea și, nu în ultimul rând, raportul calitate - preț au devenit, și pentru cumpărătorul din România, criterii importante în viața de zi cu zi. În consecință, producătorii și distribuitorii din România vor fi prezenți la Târgul de Mobilă cu oferte adaptate gustului și  posibilităților financiare ale diverselor segmente de cumpărători", au precizat reprezentanții CCINA Constanța. 


Tematica evenimentului este extrem de diversă și include o gamă largă de produse, de la mobilierul clasic, până la variantele moderne, pentru casă, birouri și spații comerciale, decorațiuni interioare. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3884 secunde