Sfaturi pentru alegerea mobilei din dormitor

2604
Sfaturi pentru alegerea mobilei din dormitor - sfaturimobila4f-1391539100.jpg

Articole recomandate

Moblia este cea care definește utilitatea unei camere, așa că atunci când alegi mobilă pentru dormitor ține cont de stilul pe care îl vrei, de spațiul pe care îl ai la dispoziție și nu în ultimul rând de personalitatea ta. 


Când alegi mobilă pentru domitor, specialiștii Casa.mea spun că trebuie să iei în calcul și cât de luminoasă este încăperea (mobila închisă nu se potrivește în camerele mici și întunecoase), de calitatea și culoarea podelelor și de cât de mare este nevoia de a adăuga spații de depozitare. 


Un alt pas important atunci când alegi mobila pentru dormitor este să te decizi asupra unui stil: clasic, modern sau minimalist. Nu uita că dormitorul este un spațiu de odihnă și relaxare. 


Prin urmare, acest spațiu nu trebuie să fie niciodată prea încărcat, astfel că este ideal dacă te limitezi la cât mai puține piese de mobilier și doar la cele care sunt cu adevărat funcționale. 


Patul, atenție specială. Acordă maximă atenție patului pentru că este piesa de rezistență atunci când alegi mobila pentru dormitor. Stabilește dacă îți poți permite, din punct de vedere al spațiului, un pat de mijloc sau trebuie să lipești patul de perete și organizează camera în funcție de acest detaliu. 


Dulap pentru depozitare. Următorul obiect pe listă când alegi mobila pentru dormitor este dulapul sau alte spații de depozitare. Dacă nu ai nevoie de un dulap de haine alege o comodă joasă cu sertare pentru lenjerie și mărunțișuri. Dar dacă ai nevoie de un dulap de haine cea mai bună soluție este să-i aloci un perete întreg. Este un truc bun pentru că te ajută să câștigi spațiu (vezi aici). Mergi pe ideea unui dulapt înalt, care să acopere un perete întreg, dar mai îngust, cu uși culisante și alege o piesă de mobilier cât mai apropiată de culoarea peretelui. 


În felul acesta o să pară mai mic și nu o să incomodeze vizual încăperea. Ține cont de faptul că mobila poate face un dormitor mic să pară mare. 
Truc! Atunci când alegi mobila pentru dormitor, esențială este culoarea dominantă din cameră, dar și culoarea complementară și modul în care se asociază acestea cu mobila și podelele. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Idei pentru recondiționarea mobilei
Pagina a fost generata in 2.0173 secunde