Tehnologie, transporturi, investiţii. INFO economic

99
Tehnologie, transporturi, investiţii. INFO economic - 1-1682507522.jpg

Articole de la același autor

l Federaţia Patronală Petrol şi Gaze a organizat, miercuri, 26 aprilie, workshop-ul cu tema „Înţelegerea impactului social al tehnologiei în derularea activităţilor economice, digitalizarea în contextul pandemic şi postpandemic”. Rolul evenimentului este de a ridica nivelul de conştientizare al angajatorilor cu privire la importanţa şi necesitatea participării angajaţilor la programe de formare în domeniul digitalizării, în aşa fel încât să se stimuleze nivelul de competitivitate a României, prin dezvoltarea mediului privat şi respectiv prin stimularea unui anumit tip de comportament economic, cu orientare şi ambiţii regionale sau globale.

l România trebuie să aibă cel puţin trei autostrăzi finalizate - A1, A3 şi A8 - pentru a deţine o infrastructură naţională rezilientă, dar şi o Dunăre navigabilă tot anul şi un hub maritim modern la Constanţa, a declarat, miercuri, 26 aprilie, comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean, la cea de-a şasea ediţie a Critical Infrastructure Protection Forum (CIP Forum).

l Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) a publicat în consultare publică proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului privind stabilirea cadrului general pentru închiderea programelor operaţionale finanţate în perioada de programare 2014-2020. Proiectul reglementează şi modalităţile prin care operaţiunile nefinalizate în acest exerciţiu financiar pot fi continuate din fondurile alocate pentru perioada de programare 2021-2027. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4476 secunde