Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța are un nou director!

2414
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța are un nou director! - complexmuzeal1680514747-1682506703.jpg

Articole de la același autor

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța are un nou director interimar: Ioan Nache. Astăzi, acesta a fost desemnat să preia, pentru 60 de zile, funcția deținută până în prezent de Iulian Călin.


Ca urmare a încheierii interimatului domnului Iulian Călin, ca manager al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu a desemnat prin dispoziţie, un nou manager interimar al instituţiei muzeale. Este vorba despre domnul Ioan Mihai Nache, director general adjunct al Direcţiei Generale de Proiecte din cadrul CJC. Interimatul noii conduceri va fi asigurat timp de 60 de zile, urmând ca în cel mai scurt timp să se organizeze concurs pentru ocuparea acestei funcţii, în prezent, fiind demarată procedura conform legislaţiei în vigoare, pentru reorganizarea concursului.

“Începând cu data de 1 mai 2023, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa va avea o nouă conducere interimară, în persoana domnului Ioan Mihai Nache. Este un adevărat profesionist, care, pentru o bună perioadă de timp, a activat în cadrul Direcţiei de Proiecte a CJC. Am încredere că am numit omul potrivit pentru a asigura continuitatea managerială a CMSN, instituţie ce are nevoie de stabilitate şi coerenţă, dar şi de o colaborare interinstituţională cât mai eficientă şi responsabilă, astfel încât să reuşim să ne atingem obiectivele. Totodată, îi mulţumesc domnului Iulian Călin pentru activitatea depusă şi îi urez succes în tot ceea ce şi-a propus.” – Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Ioan Mihai Nache este licenţiat în ştiinţe administrative şi în economie, deţine două mastere, unul în ştiinţe administrative şi altul în Business Administration. În ceea ce priveşte activitatea sa profesională, la Consiliului Judeţean Constanţa, acesta a ocupat mai multe funcţii în cadrul Direcţiei Generale de Proiecte, respectiv Şef Serviciu Implementare Proiecte Internaţionale, în perioada noiembrie – aprilie 2015, director general, în perioada aprilie 2015 – iulie 2017, iar din iulie 2017 şi până în prezent, director general adjunct al aceleiaşi direcţii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5595 secunde