Tratamentul fiscal al veniturilor realizate de persoanele fizice din transferul de monedă virtuală

273
Tratamentul fiscal al veniturilor realizate de persoanele fizice din transferul de monedă virtuală - tratamentulfiscalalveniturilorre-1639767920.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională de Administrare Fiscală a elaborat și publicat broșura privind tratamentul fiscal al veniturilor realizate de persoanele fizice din transferul de monedă virtuală. Aceasta este disponibilă pe site-ul www.anaf.ro, în secțiunea „Asistență contribuabili”.

Persoanele care realizează venituri din transferul de monedă virtuală au obligația de a declara aceste venituri prin completarea și depunerea declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice, pentru fiecare an fiscal, până la data de 25 mai, inclusiv, a anului următor celui de realizare a venitului, conform art. 114 alin. 2 lit. m) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal cu modificările și completările ulterioare.

Rolul ghidurilor fiscale elaborate de specialiștii ANAF este de a sprijini și asista contribuabilii să se conformeze voluntar la declararea veniturilor realizate și la plata impozitelor și contribuțiilor datorate. Contribuabilii pot obține informații detaliate și telefonic, apelând serviciul central de asistență telefonică a contribuabililor – Call-center, la numărul de telefon 031.403.91.60. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6609 secunde