Trofeul Creativității în județul Constanța, ajuns la ediția a XVIII-a, își desemnează câștigătorii

128

Articole de la același autor

Joi vom afla care sunt cele mai creative unități economice, de învățământ și de cercetare științifică din județul nostru. La sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, începând cu ora 10, va avea loc festivitatea Trofeul creativității 2022. În cadrul evenimentului ajuns la a ediția a XVIII-a, vor fi premiate persoanele juridice din județul nostru pentru activitatea depusă în domeniul creativității, concretizată prin solicitarea de titluri de protecție la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București - OSIM (brevete de invenție, mărci, desene și modele industriale).

Evenimentul este dedicat firmelor creative și inovative, profesioniștilor în domeniu și mediului academic. Organizatorii sunt Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța prin Centrul Regional de Promovare a Proprietății Intelectuale și Centrul Enterprise Europe Network, în colaborare cu Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.

După festivitatea de premiere, evenimentul va continua cu un seminar susținut de experți din cadrul OSIM București, a cărui temă este: „Avantajul competitiv oferit antreprenorilor prin obținerea drepturilor de proprietate intelectuală. Marca, succesul afacerii tale! Importanța înregistrării mărcii la nivel național și european“. Seminarul va fi susținut de experți din cadrul OSIM București și Enterprise Europe Network.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9257 secunde