Turiști cu mâncarea-n traistă…

1017
Am vrut să vedem cum au decurs lucrurile în stațiunile de pe litoral, din perspectiva gazdelor, dar și din cea a turiștilor, și iată ce am aflat.
"Au fost destul de mulți turiști, poate chiar mai mulți decât anul trecut, dar au cheltuit foarte puțin". Sunt cuvintele unui patron de terasă din Mamaia. Și nu numai el are această părere.
Un patron de hotel și de restaurant din Vama Veche ne spune același lucru: "Camerele au fost ocupate, turiști au fost, dar calitatea lor a cam lăsat de dorit. Au lăsat mizerie în camere, iar de mâncat, au venit cu mâncarea de acasă. Avem încasări la nivelul de 40% față de anul trecut". Cele mai mari probleme le-au avut proprietarii de terase, care s-au confruntat cu o vreme rece, cu vânt.
Turiștii pe care i-am întâlnit în Mamaia și în Vamă au fost mulțumiți de condițiile de cazare și de prețuri, iar oferta de distracție, cel puțin în Vama Veche și Costinești, a fost pe placul majorității.
Cele două corturi de pe plaja din Mamaia, unde renumiți DJ aveau de mixat timp de 60 de ore, au fost amplasate pe locul demolatului Office Club.
Ieri, pe malul lacului Siutghiol, la mult mediatizatul show al primăriei, câțiva constănțeni rebegiți asistau la repetițiile unui ansamblu de jocuri populare.
Cezar PETROVICI

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Aprilie 2011
Stire din Economie : Hotelieri, aveți grijă, cad stele!
Joi, 28 Aprilie 2011
Stire din Economie : Încep demolările pe litoral
Pagina a fost generata in 0.3557 secunde