TVR a plătit datoria pentru care i-au fost blocate conturile de către ANAF

89
TVR a plătit datoria pentru care i-au fost blocate conturile de către ANAF - tvr-1438267601.jpg

Articole recomandate

TVR a plătit datoria de 10 milioane de lei pentru care i-au fost blocate conturile de către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), iar ANAF ar fi dispus sistarea popririi, urmând ca, în cursul zilei de joi, conturile să fie deblocate, anunță Digi24.ro.



Astfel, ANAF ar fi dispus sistarea popririi pe conturile TVR, care ar urma să fie deblocate efectiv în cursul zilei de joi, au precizat sursele citate.

Agenția Națională de Administrare Fiscală a blocat, pe 20 iulie, conturile Societății Române de Televiziune, având în vedere datoriile pe care TVR le are la bugetul de stat, au declarat, la momentul respectiv, pentru Mediafax, mai multe surse din Televiziunea Română.

A doua zi, ANAF a confirmat, într-un comunicat, că a instituit propriri pe conturile Societății Române de Televiziune pentru recuperarea datoriilor. ANAF a precizat că, în perioada următoare, va institui popriri pe conturile tuturor marilor contribuabili care înregistrează datorii către bugetele de stat, în funcție de vechimea arieratelor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Iulie 2015
Stire din Economie : ANAF a blocat conturile TVR
Pagina a fost generata in 0.3973 secunde