Unde putem pleca, și de când, de pe Aeroportul Kogălniceanu

919
5

Articole de la același autor

Veste foarte bună pentru constănțenii care vor să plece cu avionul, de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. În martie sunt programate primele zboruri regulate spre Italia, iar spre Turcia, la sfârșitul lunii aprilie. 

Mai exact, gheața este spartă de cei de la compania Ryanair. Pe 26 martie este programat primul zbor spre Pisa, la ora 18.15, următoarele fiind pe 30 martie și pe 1 aprilie. După aceste prime zboruri, cursele spre Pisa vor fi doar în zilele de luni, la ora 18.15 și vineri, la ora 21.00. 

Spre Bergamo vor decola avioane în fiecare joi și duminică, la ora 21.25, respectiv 21.45 (dar primele zboruri sunt programate pentru datele de 31 martie și 4 aprilie). 

Zboruri regulate vor fi anul acesta și spre Turcia. Avioanele companiei Turkish Air vor decola de pe Aeroportul Kogălniceanu și vor ateriza la Istanbul, începând cu 26 aprilie. După această dată, curse vor fi în fiecare zi de miercuri, vineri și duminică, cu plecare la ora 15.15.

Biletele se pot procura de la agențiile turistice din Constanța (și nu numai), de la agenția din sediul aeroportului sau online, de pe site-urile celor două companii aeriene.

Comentează știrea

aries
15 februarie 2013
zbor spre atena

de ce nu se organizeaza zboruri spre atena ,cum erau altadata;trebuie sa bati drumul pina la bucuresti,cu toate ca ai aici un aeroport care sta maimult nefolosit si nr costa enorm intretinerea lui; sint raiuni ne neinteles

janeta
15 februarie 2013
din Germania

putem sa avem zbor direct din Germania pe Kogalniceanu?ca inainte?

Elena
15 februarie 2013
Madrid

Buna seara ,cand veti avea si curse spre Madrid ?

neamtu
19 februarie 2013
spre capitala Italiei- Roma

DACA TOT DA-TI DRUMUL LA AEROPORTUL M-G-PUNETI CAPITALELE EUROPEI-CUM AR FII ROMA.

Sile
20 februarie 2013
Aeroport " Gogalniceanu "

Vestea proasta este ca nu au acces pe aeroport analfabetii !

Răspuns la: spre capitala Italiei- Roma
Adăugat de : neamtu, 19 februarie 2013
DACA TOT DA-TI DRUMUL LA AEROPORTUL M-G-PUNETI CAPITALELE EUROPEI-CUM AR FII ROMA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6173 secunde