Veste bună pentru IMM-uri: vor primi în scurt timp granturile nerambursabile!

173
Veste bună pentru IMM-uri: vor primi în scurt timp granturile nerambursabile! - vestebunapentruimmurivorprimiins-1605292052.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Economiei și Ministerul Fondurilor Europene au demarat demersurile pentru suplimentarea sumelor destinate granturilor pentru capitalul de lucru și pentru modificarea condițiilor de redeschidere a înscrierilor pentru măsura 1 - microgranturi.

Etapa de înscriere în cadrul măsurii 2 - granturi pentru capital de lucru s-a încheiat în data de 28 octombrie 2020. Au fost depuse un număr de 22.226 de aplicații, cu o valoare totală de 630 milioane de euro.

Prin modificările aduse actului normativ, se propune ca un număr cât mai mare de PFA-uri, microîntreprinderi și IMM-uri să acceseze aceste granturi.

„Granturile nerambursabile vor ajunge în scurt timp la beneficiari. Pentru că am primit numeroase întrebări în ultimele zile despre aceste granturi vă anunț că noi, la Ministerul Economiei, alături de colegii de la Ministerul Fondurilor Europene, am lucrat să facem modificările necesare pentru a suplimenta suma pentru cei care au aplicat pentru granturile pentru capital de lucru și să modificăm condițiile pentru a redeschide înscrierea pentru măsura 1 - microgranturi", a declarat Virgil Popescu - ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Noiembrie 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 1.2711 secunde