Viitoarele mirese au dat năvală la Târgul pentru nunți!

434

Articole de la același autor

Mărturisesc, nu mă așteptam să văd atât de multă lume la Târgul pentru nunți. Ieri, la Centrul de Afaceri EuroLitoral (fostul Bingo - Mamaia), cu câteva ore înainte de deschiderea oficială a manifestării expoziționale, era forfotă mare. Printre standurile cu rochii de mirese, roiau zeci de domnișoare aflate în pragul măritișului. 


"La ediția 2014 a Târgului pentru nunți, participă peste 50 de firme specializate, majoritatea din Constanța - a declarat Dănuț Jugănaru - directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. Vizitatorii vor găsi toate cele necesare unei nunți, inclusiv pentru voiajul de după."


Și, într-adevăr, viitoarele mirese, însoțite de prietene sau de părinți, nu știau ce să admire, ce să cerceteze mai întâi: superbele rochii din mătase încărcate de bro-derii, condurii de un alb îngeresc, verighetele din aur solar, care așteptau degetele potrivite, spectacolul accesoriilor pentru nunți, al florilor și aranja-mentelor florale, demonstrațiile de hair-style și machiaj ale maeștrilor. Luau aminte la ofertele de invitații de nuntă, de decorațiuni și efecte speciale, la cele ale organizatorilor de evenimente și de voiajuri de nuntă și la câte și mai câte.


"Este prima oară când vizitez un asemenea târg. Este extraordinar" - a mărturisit Georgiana, o bru-netă minionă, în vârstă de 25 de ani, care se mărită în luna august. În ochii ei negri, mari și uimiți, se oglindea o rochiță albă. Într-o zi din vara lui 2014, Georgiana va fi Regina. 
"În cadrul acestui eveniment, prezentăm două colecții de rochii de mireasă, create de Casa de Modă Constanța. Prețurile variază între 1.700 de lei și peste 5.000 de lei" - a precizat reprezentata unui distribuitor. 


La Constanța, industria produ-selor și serviciilor pentru nunți a luat avânt în ultimii ani. Au ajutat-o să fie vizibilă în rândul populației evenimentele organizate de Ca-mera de Comerț. Trebuie spus că piața locală este generoasă în mariaje. În județul Constanța, în fiecare an au loc în jur de 4.100 căsătorii, din care 2.900 în mediul urban și 1.200 la sate. 


Voi încheia scurta relatare, reamintind programul de vizitare a târgului: sâmbătă, 5 aprilie, între orele 10 și 19; duminică 6 aprilie, între orele 10 și 16.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.422 secunde