150 de ani de la înființarea primei structuri logistice din marina militară

188
1
150 de ani de la înființarea primei structuri logistice din marina militară - 150deanistructuralogistica-1407074511.jpg

Articole de la același autor

La sediul Comandamentului Bazei Logistice Navale s-a desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, ceremonia de aniversarea a 150 de ani de la înființarea primei structuri logistice din marina militară.

Cu acest prilej, șeful Statului Major al Forțelor Navale, con-traamiralul dr. Alexandru Mîrșu, a decorat Drapelul de Luptă al Bazei Logistice Navale "Pontica" cu Ordinul "Virtutea Maritimă" în grad de ofițer, cu însemn pentru militari, de pace.

La această activitate, alături de personalul Bazei Logistice Navale "Pontica" au participat consilierul în administrația prezidențială generalul de brigadă Constantin Popescu, reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, comandanți de unități și mari unități din Forțele Navale Române, membrii Clubului Amiralilor, cadre militare în rezervă și retragere și foști angajați ai marii unități ce au avut o contribuție însemnată la dezvoltarea Bazei Logistice Navale "Pontica". 

Comentează știrea

liza
15 noiembrie 2014
ocazie

CELE MAI SIGURE OFERTE DE LUCRU!Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja sau facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU esteMLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate. Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimite-ti textul ''INFO'' la adresa de email [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.6511 secunde