168 misiuni executate de pompierii militari constănțeni în primul week-end din noiembrie

7519
168 misiuni executate de pompierii militari constănțeni în primul week-end din noiembrie - images-1699256065.jpg

Articole de la același autor

În perioada 3-5 noiembrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat 168 misiuni, cele mai multe dintre ele –120, fiind pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor cu afecțiuni medicale.

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 7 incendii în urma cărora s-au înregistrat doar pagube materiale.

În perioada menționată, pompierii militari au intervenit și în cazul a 6 accidente rutiere soldate cu 5 victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SMURD și cele al Serviciului Județean de Ambulanță, 3 dintre ele fiind ulterior transportate la spital.

De asemenea, echipajele ISU „Dobrogea“ au intervenit și în alte 35 situații precum deblocări de ușă, asigurări măsuri PSI la decolare/aterizare elicopter SMURD, ori salvare animale captive în medii ostile vieții.

Totodată, în data de 4 noiembrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au intervenit la nivelul întregului județ Constanța pentru înlăturarea efectelor negative produse de furtună.

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru degajarea a 29 de copaci căzuți, 5 stâlpi de electricitate, 2 stâlpi RDS, un acoperiș și un coș de fum al unei locuințe și 4 autoturisme avariate. S-a intervenit cu 50 de pompieri, 17 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de descarcerare, 2 servicii voluntare pentru situații de urgență și un echipaj ENEL.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7203 secunde