Video Mobilizare de forțe în toiul nopții, la Căminul de Bătrâni din Eforie Sud! Oamenii s-au intoxicat cu soluție pentru acarieni și au ajuns la spital

2659
Mobilizare de forțe în toiul nopții, la Căminul de Bătrâni din Eforie Sud! Oamenii s-au intoxicat cu soluție pentru acarieni și au ajuns la spital - pompierii-1697866470.jpg
A fost noapte albă pentru persoanele din Căminul de Bătrâni situat pe strada Mihai Viteazu din Eforie Sud. Acestea s-au intoxicat cu soluție pentru acarieni. La fața locului, ISU Dobrogea a alocat mai multe echipaje printre care de salvare, echipaje SMURD, dar și autospeciala CBRN.

„Persoane intoxicate la Căminul de Bătrâni din Eforie Sud. Este vorba despre 7 persoane intoxicate cu soluție de acarieni, 5 dintre ele sunt deja transportate la spital și alte 20 au fost evacuate”, a transmis ISU Dobrogea, imediat după incident.


Toate persoanele transportate la spital sunt conştiente, anunțau salvatorii. A fost evacuată întreaga clădire. În urma tuturor măsurătorilor efectuate de echipajul CBRN nu s-au identificat substanțe periculoase, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.


După ce echipajul CBRN a efecutuat măsurători și nu a indentificat valori anormale de substanțe periculoase, iar încăperile au fost aerisite, beneficarii căminului s-au reîntors în locuințe.

În final, șase dintre persoane au fost transportate la spital, iar 38 dintre ei s-au reîntors în camere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.193 secunde