Sclavie în secolul XXI

30 de persoane sechestrate la trei ferme din Mihail Kogălniceanu

4334
30 de persoane sechestrate la trei ferme din Mihail Kogălniceanu - 7520bb500e09b7fba14267262b33ce2f.jpg

Articole de la același autor

Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins concomitent, ieri dimi-neață, în 14 imobile situate pe raza localităților Mihail Kogălniceanu, Târgușor și Cogealac, deoarece omenii legii aveau informații că mai multe persoane sunt ținute sechestrate. Acțiunea a început la ora patru dimineața, iar în urma descinderilor au fost găsite 30 de persoane angajate fără forme legale ca îngrijitori de animale, la mai multe ferme de pe raza celor trei localități.
Mulți dintre cei sechestrați au reclamat polițiștilor că sunt exploatați și ținuți cu forța, fiind obligați să-și desfășoare activitatea în condiții inumane. Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Constanța pentru audieri.
Potrivit anchetatorilor, au avut loc 14 percheziții, nouă domiciliare, două la sediile unor societăți comerciale și trei la punctele de lucru ale unor ferme agricole.
În urma acestor activități, la spațiile verificate au fost găsite mai multe documente de identitate care aparțin unor persoane despre care există indicii că, în trecut, și-au desfășurat activitatea în condiții similare părților vătămate identificate, ieri, de oamenii legii.
În urma acțiunii, cinci bărbați, printre care s-ar afla și frații Caratană din localitatea Mihail Kogălniceanu, sunt cercetați de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate, urmând ca, după administrarea probatoriului în cauză, aceștia să fie prezentați Parchetului și instanței cu propuneri corespunzătoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4127 secunde