A fost prins individul care a lăsat infirm un bătrân, pentru o divergență în autobuz

610
3
A fost prins individul care a lăsat infirm un bătrân, pentru o divergență în autobuz - batranlovitportretrobot1-1373385234.jpg

Articole de la același autor

Publicarea portretului robot al tânărului care, în urmă cu trei luni, a aruncat cu pietre într-un bătrân, lăsându-l infirm, a dat roade. Polițiștii l-au identificat pe suspect, iar ieri dimineață l-au săltat de acasă, din cartierul Inel 1. 

Este vorba despre un adolescent de 16 ani, Taifun A., care până în prezent nu a mai avut probleme cu legea, spun polițiștii. 

"În urma publicării portretului robot, lucrătorii Poliției municipiului Constanța au primit informații de la un cetățean despre identitatea suspectului", ne-a declarat comisarul șef Emilian Pîrvu, șeful Poliției municipiului Constanța. Cât privește recompensa promisă de anchetatori, acest aspect urmează să fie soluționat între ofițerul de caz și cel care a oferit informația. Dar se pare că informatorul a afirmat că nu dorește să fie recompensat material. 

Ajuns în fața oamenilor legii, Taifun A. și-a recunoscut fapta. El este acuzat de vătămare corporală gravă, având în vedere că victima gestului său a rămas infirm pe viață. 

Reamintim că, pe 21 martie, Ioan Bangal se afla într-un autobuz 44 și le-a atras atenția lui Taifun A. și amicului său să nu mai înjure și să nu mai facă gălăgie. Pentru gestul său, adolescenții i-au pus gând rău, așa că în momentul în care bărbatul a coborât în stația de pe strada Ștefăniță Vodă, Taifun A. a început să arunce cu pietre în el. O piatră l-a nimerit pe bărbat în ochi; el a fost transportat la spital, unde în ciuda eforturilor medicilor, și-a pierdut ochiul stâng. "Din cauza loviturilor primite, partea vătămată a necesitat 21 - 22 zile de îngrijiri medicale și a rămas cu infirmitate fizică permanentă", au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în atenția cărora se află cazul. 

Comentează știrea

iuli
10 iulie 2013
mi'e scarba!!

Ce copii poate naste aceasta societate de dupa revolutie..cata violenta..ne meritam soarta..asta e societatea romaneasca..plina de taisuri!

NELU
10 iulie 2013
ASTA ARE NUME PREDESTINAT

Si e doar inceputul ...

zoologia
10 iulie 2013
si alte aspecte

Dar de batranii care te lovesc in 42/43 fara sa faci nimic? Dar de batranii care merg in 42/43 cu slitul desfacut? Dar de batranele care mirosc atat de frumos incat nu voi mai circula cu RATC+ul vreodata? Fereasca sfantul sa spui ceva! Corect, nu este normal ce a facut acel om .... dar asta nu inseamna sa aruncam in toti tinerii!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Iunie 2013
Stire din Sănătate : "Nu violenței! Nu, drogurilor!"
Pagina a fost generata in 0.3189 secunde