Video A furat un telefon de la un turist din Vama Veche și l-a ascuns în… chiloți!

471
A furat un telefon de la un turist din Vama Veche și l-a ascuns în… chiloți! - fotografie04861344767530-1344794863.jpg
Un tânăr care a jefuit un turist care dormea pe plaja din Vama Veche a ascuns telefonul mobil furat în lenjeria intimă!
Ieri dimineață, la ora 6, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în apropierea terasei "La Stuf", din Vama Veche, a observat două persoane care căutau într-o borsetă aflată lângă o persoană ce dormea pe plajă. Una dintre ele a sustras un telefon mobil și o borsetă. La vederea și la somațiile jandarmilor, individul a fugit, el fiind prins și imobilizat după aproximativ 10 metri. La controlul corporal efectuat asupra lui a fost găsită borseta și un telefon marca Samsung Galaxy II, pe care îl ascunsese în lenjeria intimă. Cel de-al doilea a dispărut în mulțime și nu a mai fost de găsit.
Ionuț C., de 24 de ani, din Negru Vodă, a recunoscut că a luat telefonul și borseta de la o persoană, de pe plajă, un cetățean polonez de 21 de ani.
În borsetă se aflau, printre altele, actul de identitate, carduri de credit, permisul de conducere, cardul de sănătate, bani (zloți și euro) și 4 carduri de acces în diferite instituții.
Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea faptei de furt calificat și a fost condus la sediul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3887 secunde