A murit Dănuț Pisică, adjunctul Poliției municipiului Constanța

3116
6
A murit Dănuț Pisică, adjunctul Poliției municipiului Constanța - danutpisica-1361177196.jpg
Comisarul șef Dănuț Pisică, adjunctul Poliției municipiului Constanța, a încetat din viață, ieri, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean, unde fusese internat, în stare comatoasă. Comisarul șef Pisică fusese transportat de urgență la spital, sâmbătă, după ce familia l-a găsit inconștient în baie. La sosirea medicilor de la Ambulanță, bărbatul intrase în stop cardiorespirator, fiind necesară resuscitarea lui. 


Dănuț Pisică a ocupat funcția de adjunct a Poliției municipiului Constanța, după ce în prealabil a condus Secția 1 Poliție, fiind apreciat de colegi și superiori. În vârstă de 48 de ani, era căsătorit și avea două fete.
 
Redacția "Cuget Liber" transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.


Comentează știrea

Aurelian
17 februarie 2013
Condoleante

Mare pacat. Era unul dintre cei mai buni politisti ai judetului Constanta. Dumnezeu sa-l ierte. Nu te voi uita niciodata.

Lurentiu Ch.
18 februarie 2013
DUMENZEU SA-L ODIHNEASAC

Dumnezeu sa-l odhneasca in liniste si pace !! Foarte repede a plecat dintre noi ! A fost un coleg foarte bun ! Raman socat de aceasta cumplita veste , condoleante familiei si Dumnezeu sa-l odihneasca !!

Col.(Rz.) F.G.D.
18 februarie 2013
Codoleante familiei si Politiei constantene

Adresez familiei sincere condoleante, iar despre cel care a fost "gaborul" Danut Pisica, ca asa-i placea lui sa spuna cand era cu prietenii, vreau sa va spun ca avea calitati depline 100 % de "copoi" destoinic si dibace. El avea un suflet mare si nu ar fi pedepsit absolut pe nimeni daca nu existau probe beton privind infaptuirea vreunei infractiuni sau contraventii. Adio bun camarad si calea ta spre Rai sa se deschida, pentru ca acolo este locul tau acum cand ne-ai parasit. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, sa-i ierte pacatele, si ingerii sa-l pazeasca in greaua cale ce i-a fost harazita de destinul tragic.

MARIANA
18 februarie 2013
CONDOLEANTE FAMILIEI

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN NPACE

Răspuns la: Condoleante
Adăugat de : Aurelian, 17 februarie 2013
Mare pacat. Era unul dintre cei mai buni politisti ai judetului Constanta. Dumnezeu sa-l ierte. Nu te voi uita niciodata.
Dana
18 februarie 2013
Condoleante

Durerea familiei nu va fi mai mica citind aceste condoleante, dar cu siguranta Politia Constanta a ramas fara un OM DE VALOARE. Dumnezeu avea nevoie de el sa faca ordine si in ceruri. Regrete eterne!

cetatean
18 februarie 2013
pt nr 5

e trist sa vorbim despre un asa om la trecut, dar in ceruri nu e nevoie de nimeni sa faca ordine pt ca acolo unde este Dumnezeu este ordine......aici avem nevoie de oameni ca el

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3344 secunde