A pățit-o un tânăr într-un club din Constanța. Un argeșean a fost tâlhărit de doi presupuși polițiști

90
A pățit-o un tânăr într-un club din Constanța. Un argeșean a fost tâlhărit de doi presupuși polițiști - masinapolitie1343764389-1367827956.jpg
Polițiștii Biroului Investigații Criminale au fost sesizați de către un tânăr, din județul Argeș. Acesta le-a spus oamenilor legii că, în timp ce se afla într-un club situat pe o plajă din stațiunea Mamaia a fost abordat de două persoane, care s-au prezentat ca fiind polițiști. Aceștia l-au rugat pe tânăr să iasă afară din club pentru a purta anumite discuții. Odată ajunși într-un loc retras, cei doi l-au tâlhărit pe argeșean și i-au furat 2.500 de lei. În scurt timp a fost identificat unul dintre suspecți, Andrei T., de 23 de ani, din Constanța. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și cel de-al doilea suspect, ca fiind Andrei D., de 25 de ani, tot din Constanța. Din prejudiciul inițial a fost recuperată suma de 1.700 de lei, care a fost restituită părții vătămate. 




Cei doi au fost reținuți de polițiști pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive. Tinerii sunt cercetați pentru tâlhărie și uzurparea de calități oficiale. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3474 secunde