A stat o lună la un hotel de patru stele fără să plătească

3217
A stat o lună la un hotel de patru stele fără să plătească - d825e492cc0f1647fb23c202beb48d98.jpg
Un bărbat a stat o lună de zile, fără să plătească, la unul dintre cele mai selecte hoteluri din Neptun, a luat 500 de pachete de țigări de la restaurantul aceleiași locații, pe care a spus că le va plăti prin virament bancar, după care a furat aparatul de fotografiat al unui copil, dar și o pereche de papuci de la un magazin de firmă.
Cristian Mihnea Stănescu, de 39 de ani, din Arad, a venit la malul mării la începutul lunii iulie. El s-a cazat la hotelul Cocor, de patru stele, din stațiunea Neptun și, timp de o lună de zile, a beneficiat de serviciile de cazare și masă fără a achita contravaloarea acestora.
În momentul în care s-a cazat, bărbatul a prezentat date de identificare false și a spus că este director la o firmă care va face plata debitului prin virament bancar. În tot acest timp, tânărul s-a distrat la malul mării. Pentru că devenise aproape de-al casei, el a luat de la restaurantul hotelului 500 de pachete cu țigări pe care a spus că le va achita tot prin virament bancar. În realitate, el a vândut țigările pentru a avea ceva bani de cheltuială, iar plata prin virament nu a făcut-o.
Cu o zi înainte să plece, individul a cerut unui copil cazat la același hotel aparatul de fotografiat. I-a spus că cineva i-a lovit mașina și vrea să facă două-trei fotografii la mașina avariată. Fără să-și dea seama că are de-a face cu un escroc, minorul l-a ajutat, însă Stănescu s-a făcut nevăzut cu tot cu aparat. În aceeași zi, individul a furat dintr-un magazin de firmă aflat la parterul hotelului o pereche de papuci, în valoare de 1.000 de lei.
A doua zi, Stănescu a părăsit hotelul fără să anunțe la recepție, fără să predea camera și fără să achite contravaloarea serviciilor de care a beneficiat, plecând din hotel pe o ușă lăturalnică pentru a evita întâlnirea cu angajații unității.
Când și-au dat seama că au fost păcăliți, reprezentanții hotelului au anunțat polițiștii. Pe baza semnalmentelor prezentate, oamenii legii au reușit să-l prindă pe Stănescu. El a fost arestat pe o perioadă de 29 de zile, sub acuzația de înșelăciune și furt calificat.
Prejudiciul total cauzat se ridică la valoarea de 28.866 de lei. Din toată paguba, anchetatorii au reușit să recupereze papucii furați și aparatul de fotografiat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6143 secunde