Accident 2 Mai/Tatăl Robertei: Dacă acel tânăr se voia protejat, trebuia să fie nelăsându-l să se urce la volan

7226
Accident 2 Mai/Tatăl Robertei: Dacă acel tânăr se voia protejat, trebuia să fie nelăsându-l să se urce la volan - jmg9ndqwjmhhc2g9mze4ywqxyty4zjbk-1693402360.jpg
Cătălin Ștefan Dragomir, tatăl Robertei, fata accidentată mortal în apropiere de localitatea 2 Mai, a afirmat, miercuri, că dacă se dorea ca şoferul maşinii să fie protejat, trebuia să nu fie lăsat să se urce la volanul maşinii.


“Cine a greşit să plătească. (...) Dacă acel tânăr se voia să fie protejat, trebuia să fie protejat nelăsându-l să se urce la volanul maşinii. I se reţinea maşina, cheile maşinii, plăcuţele. Protejându-l pe el, nelăsându-l să se urce la volan, ne proteja şi pe noi ceilalţi”, a declarat tatăl Robertei, Răzvan Dragomir, după ce a fost audiat, împreună cu soţia, la sediul Brigăzii Rutiere din Capitală.


Întrebat de jurnalişti dacă a existat în acele momente o influenţă a părinţilor tânărului, acesta a răspuns: “Absolut. Eu sunt curios (...) cine au fost tinerii ceilalţi care s-au plimbat toată noaptea cu maşina decapotabilă pe acolo. Cred eu că de acolo pleacă protecţia”, relatează Agerpres.


Cu privire la finalizarea expertizei medicale din care ar fi reieşit că şoferul ar fi consumat şase tipuri de droguri, Răzvan Dragomir a precizat că a aşteptat să se depună la dosar documentul înainte să se pronunţe pe acest subiect.


“Am aşteptat să se depună la dosar şi, după cum aţi văzut, eu nu am pronunţat cuvintele droguri, drogat, decât criminal. A fost conducător auto în primul şi în primul rând, starea lui nici nu mă interesează. Ca şi conducător auto, ai băgat cheia în contact, te-ai urcat la volan, ai plecat, îţi asumi”, a declarat tatăl Robertei.


Doi tineri au decedat şi alţi trei au fost răniţi după ce un şofer a intrat cu maşina într-un grup de pietoni pe DN 39, în apropierea localităţii 2 Mai.


În urma accidentului rutier, au decedat la faţa locului o tânără de 20 de ani, şi un tânăr de 21 de ani.


De asemenea, au mai fost răniţi doi băieţi - de 19 ani, respectiv 20 de ani - şi o fată, de 20 de ani.


Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind depistat de poliţişti, la scurt timp, în staţiunea Vama Veche, unde a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină şi metamfetamină.


Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2693 secunde